Σχετικά με εμάς

To Oxygen Plus προσφέρει υπηρεσίες γυμναστικής, fitness, αισθητικής, αδυνατίσματος, κομμωτηρίου και spa, σε ένα υπέροχο κλιματιζόμενο κτήριο μέσα στην παλιά πόλη της Κέρκυρας και πάνω στον εμπορικό ιστό της!!!


Όλα αυτά τα χρόνια παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ανανεώνει συνεχώς τον εξοπλισμό του, αλλά και την εξειδίκευση, σε διάφορους τομείς, με βασικό αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών γυμναστικής, υγείας και ομορφιάς σε πρόσωπο, σώμα, μαλλιά και νύχια!!! Power Plate, Vacumove, Photolisi Plus, Mastic Spa είναι μερικά μόνο από τα πρωτοπόρα προϊόντα και υπηρεσίες που σας προσέφερε το Oxygen Plus, χρησιμοποιώντας πάντα την αιχμή της τεχνολογίας, με κάθε πρόταση να αποτελεί καινοτομία και πρωτοπορία στο χώρο. 

 

Το Oxygen Plus συνεχώς θα έχει για εσάς τις υπηρεσίες του αύριο, σήμερα, με το πλέον ειδικευμένο προσωπικό, 

σε κάθε τομέα, με πτυχιούχους γυμναστές και αισθητικούς, υπό την καθοδήγηση της κ. Έφης Λαψάνα - Βιτουλαδίτη, fitness & beauty manager, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς, της υγείας και του fitness. 

 

Ευχαριστούμε το κοινό της Κέρκυρας, ΕΣΑΣ, για την προτίμησή σας, όλα αυτά τα χρόνια και σας υποσχόμαστε, εμείς, η

διεύθυνση και το προσωπικό του Oxygen Plus, ότι θα προσπαθήσουμε να μείνουμε αντάξιοι της προτίμησης και της εμπιστοσύνης που μας δείξατε!!!

Για να κάνετε μια κράτηση καλέστε μας στο 26610 20500 ή εάν ήδη μας έχετε επισκεφθεί θα θέλαμε να ακούσουμε τα σχόλια σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ενημερώσετε για το πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα.

 

Δημοσκόπηση

Σας άρεσε η νέα μας ιστοσελίδα;

Ναί (17)
Όχι (7)

Σύνολο ψήφων: 25