Το νέο προγράμματα γυμναστικής και όχι μόνο...

Αποκλειστικά για νέες 14-25 ετων. H ιδέα είναι απλή. Φτιάξαμε ένα club γεμάτο προνόμια και δωρα.

1η Επιλογή

για νέες 14-25 ετών υπάρχει η επιλογή της συνδρομής έως 30/06/2017 με 199€. Το ποσό της συνδρομής αυτής δεν αλλάζει αλλά έχει σταθερή ημερομηνία λήξης ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής στο γυμναστήριο. Οπότε όσο πιο νωρίς γραφτείτε τόσο πιο πολλούς μήνες κάνετε χωρίς επιπλέον κόστος.

Η συνδρομή των 199€ έχει όλα τα παρακάτω προνόμια του youth club . H κάρτα του Easy wellnes club σας δίνεται και ισχύει μέχρι το τέλος της συνδρομής σας στις 30/06/2017. Η συνρομή των 199€ πρέπει να έχει εξοφληθεί το αργότερο σε 30 ημέρες από την έναρξη και η πρώτη δόση δε μπορεί να είναι μικρότερη από 100€.

Πέρα από τη χαμηλή  χρέωση όμως το youth club  είναι γεμάτο από προνόμια και δώρα για τα μέλη του.
  • Παρακολούθηση όλων των μαθημάτων αίθουσας του Oxygen plus.
  • Ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής στα όργανα για να πετύχετε το στόχο σας.
  • Μηνιαία λιπομέτρηση και σωματική αξιολόγηση (wellness test) εντελώς Δωρεάν
  • Διατροφικές συμβουλές από το εξιδικευμένο προσωπικό προσωπικό μας.
  • Ειδικές εκπτωτικές τιμές σε όλες τις υπόλοιπες υπερεσίες του Oxygen plus. (κομμωτήριο, νύχια, αποτρίχωση, μασάζ, solarium, photolisi plus, cavitation, αδυνατισμα, κυτταρίτιδα, αισθητική προσώπου, pilates, power plate, vacumove και πολλά άλλα)
  • Δυνατότητα να φέρουμε 2-3 φίλες ανά μήνα -κατόπιν συννενόησης- για να δοκιμάσουν το γυμναστήριο εντελώς Δωρεάν. Αν τελικά οι φίλες σας γραφτούν στο Youth club υπάρχει άμεσο κέρδος για σας 20€ σε ΠΑΡΟΧΈΣ για κάθε φίλη.
  • Δώρα και εκπλήξεις σε όλα τα μέλη του Youth club με συνεχή ηλεκτρονική ενημέρωση και επαφή.

2η Επιλογή

Συνδυάζει όλες τις δυνατότητες της 1ης επιλογής, αλλά είναι κατά 20€ φθηνότερο, αρκεί να εγγραφείτε (απόδοση προκαταβολής) στο πρόγραμμα την ίδια στιγμή με ακόμα 2 φίλες σας!