Η τεχνική LUXO και ο τρόπος λειτουργίας της!

 

Αποτέλεσμα του σύγχρονου τρόπου ζωής, με τη κακή διατροφή και τα νεύρα ή την κακή διάθεση να αποτελούν στοιχεία της καθημερινότητας, ο οργανισμός χάνει την ισορροπία του γίνεται ευάλωτος και μπορούν να εκδηλωθούν προβλήματα όπως stress-νευρικότητα, πρόσληψη βάρους διαταραχές στον ύπνο κ.α.

Αναπτυγμένη στη Γαλλία η τεχνική LUXO® διαδεδομένη πλέον για τα αποτελέσματα της για περισσότερο από 10 χρόνια όπου έχουν γίνει πάνω από 500.000 θεραπείες-εφαρμογές στοχεύει στη μείωση ή και την εξάλειψη κακών συνηθειών και εθισμών όπως το κάπνισμα το αλκοόλ και η λαιμαργία, προκαλεί ένα αίσθημα ευεξίας και βελτιώνει τη διάθεση και τον ύπνο. Είναι μια τεχνική η οποία ενεργεί απαλά στα αντανακλαστικά σημεία του σώματος με τη βοήθεια μιας υπέρυθρης δέσμης φωτός.

Από το 1999, η μέθοδος Luxopuncture βοηθάει στα εξής:

  • ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
  • ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
  • ΑΝΤΙΣΤΡΕΣΣ
  • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ
  • ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ*
  • ΑΥΠΝΙΑ*
  • ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ*
  • ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ*
  • ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ*

Oι συνεδρίες έχουν ως στόχο να βοηθήσουν το άτομο στη θεραπεία, προσφέροντας μια γνήσια ψυχική και φυσική ευεξία βελτιώνοντας τις λειτουργίες του οργανισμού, ο οποίος δυσχεραίνεται από τις καθημερινές επιθέσεις όπως το στρες, την κακή διατροφή, την κούραση και την κατανάλωση αλκοόλ και καπνού. Ανάλογα με την θεραπεία, οι συνεδίες διαρκούν από 3 εως 20 συνεδρίες. Εντελώς φυσικά και ανώδυνα, οι συνεδρίες δεν εμπεριέχουν τον κανέναν ιατρικό κίνδυνο και δεν χορηγούνται ουσίες ή φάρμακα. Είναι σχετικά γρήγορες, αφού μια συνεδρία διαρκεί 20 λεπτά κατά μέσο όρο. Η τεχνική είναι εύκολη και γρήγορη στην εγκατάσταση, με 5-8 ώρες εκπαίδευσης από τη στιγμή που θα παραδοθεί η συσκευή. Περισσότερα από 1000 κέντρα έχουν ήδη εντάξει τη μέθοδο Luxopuncture, στη Γαλλία και στο εξωτερικό : Γερμανία, Ελβετία, Bέλγιο, Ελλάδα, Ιταλία, Λίβανος κ.α. Η ικανοποίηση των πελατών, η ποιότητα των συνεδριών και οι λογικές τιμές κάνουν τα κέντρα Luxopuncture να αναπτύσσονται ραγδαία σε πολλές χώρες. Η μέθοδος Luxopuncture σας επιτρέπει να παρέχετε πλέον να νέες, σύγχρονες, καινοτόμες και αποτελεσματικές υπηρεσίες παράγοντας μια ουσιαστική αύξηση στα εισοδήματα σας, με μια μικρή επένδυση.

*Οι συγκεκριμένες εφαρμογές θα πρέπει να γίνονται από επαγγελματίες συγκεκριμένων ειδικοτήτων ή υπο την επίβλεψη τους.

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Η ψυχική και ψυχοσωματική ισορροπία μας προέρχεται κυρίως από την κατάλληλη λειτουργία του ορμονικού συστήματός μας που παράγει τρεις ουσιαστικές ορμόνες: την ενδορφίνη, τη σεροτονίνη και την ντοπαμίνη.

Το ορμονικό σύστημα πιέζεται από την καθημερινότητα (πίεση, φτωχή διατροφή, κούραση, τσιγάρο…). Ανεπάρκεια στο ορμονικό σύστημα μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές όπως: ανησυχία, εξαναγκασμοί (τρόφιμα, καπνός, οινόπνευμα…) και ψυχική ή ψυχοσωματική πίεση (διαταραχές ύπνου, οσφυϊκός πόνος, αυχενικό σύνδρομο, ημικρανία, έλκος στομάχου…).

Ορισμένες μελέτες αναφέρουν την υλική ύπαρξη των αντανακλαστικών σημείων, αποκαλούμενη συχνότερα σημεία βελονισμού, τα οποία είναι καταλήξεις νεύρων, που συνδέονται με το φυτικό νευρικό μας σύστημά. Αυτό το σύστημα ελέγχει πολλές ασυναίσθητες λειτουργίες συστημάτων συμπεριλαμβανομένου του ορμονικού συστήματος, του πεπτικού σύστηματος, του αναπνευστικού συστήματος και του καρδιακού συστήματος.

Η τεχνική που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των συνεδριών με τη μέθοδο luxopuncture αφορά τη χρήση μίας υπέρυθρη φωτεινής δέσμης που εκπέμπει η συσκευή LUXO-40 ή LUXOSCREEN.

Η υπέρυθρη φωτεινή δέσμη κατευθύνεται σε συγκεκριμένα σημεία-νευρικές απολήξεις στο σώμα και κάνει μια μεταφορά της ενέργειας μεταξύ των φωτονίων της ακτίνας και των απολήξεων των νεύρων των ανακλαστικών σημείων.

Η διέγερση των ανακλαστικών σημείων βοηθά να αποκατασταθεί η κατάλληλη λειτουργία αυτών των οργάνων και με αυτόν τον τρόπο να μειώσει τις διαταραχές.