Αίθουσα Ομαδικών Προγραμμάτων

Τα ομαδικά προγράμματα στo Oxygen Plus έχουν πραγματικά φανατικούς οπαδούς, που εξελίσσονται σε λάτρεις του είδους. Τα προγράμματα σε παρασύρουν με το ρυθμό και τη μουσική τους, σε γυμνάζουν σωστά με την καθοδήγηση των καλύτερων instructors και σου δίνουν το κίνητρο που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το πρόγραμμά σου σε κλίμα ομαδικό και «φιλικά ανταγωνιστικό».

Στo  OXYGEN PLUS θα βρείτε το ομαδικό πρόγραμμα που αναζητάτε και το οποίο θα αγαπήσετε. Για τους περισσότερους, τα ομαδικά προγράμματα θεωρούνται η τέλεια εκτόνωση, η απόλυτη πηγή κεφιού, αδρεναλίνης και απίστευτης ευεξίας. Παρακάτω σαν δίνουμε μια ιδέα από τη ποικιλία των προγραμμάτων μας

Αίθουσα

Aerobic

Η έκθεση εικόνων είναι κενή.

 Φωτογραφία: Έρχεται στο Oxygen Plus το TRX !!!

Περισσότερα θα ανακοινωθουν στις επόμενες μέρες....

Λίγα Λόγια για το TRX: 
Αν και λίγα χρόνια στην Ελλάδα το TRX suspension training (προπόνηση ανάρτησης), έχει αποκτήσει ήδη φανατικούς υποστηρικτές που πλέον επιλέγουν να γυμνάζονται με τους ιμάντες. Η αρχική ιδέα προέρχεται από έναν Αμερικάνο πεζοναύτη ο οποίος έψαχνε έναν τρόπο εκγύμνασης που θα μπορούσε να γίνει μέσα στην καμπίνα του πλοίου που υπηρετούσε. Κρεμώντας μια ζώνη από ένα ψηλό σημείο κατάφερε να δημιουργήσει μια σειρά ασκήσεων για όλο το σώμα. H ιδέα της ζώνης μετεξελίχθηκε στους ιμάντες προπόνησης ΤRX (Total-body Resistance Exercise).

Το βασικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι ότι μπορεί ο καθένας να γυμνάσει όλο το σώμα με όποια ένταση θέλει, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται. Το σύστημα προσαρμόζεται σε ένα σταθερό σημείο, περιλαμβάνει δύο ιμάντες με λαβές για χέρια και πόδια, έτσι ώστε να εκτελούνται πολλοί και διαφορετικοί συνδυασμοί ασκήσεων. Το TRX μας δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε το βάρος του σώματος μας και αλλάζοντας την κλίση του να αυξήσουμε ή να μειώσουμε την επιβάρυνση. Ίσως το ''βάρος του σώματος'' να μην σας φαίνεται αρκετό, αλλά...για σκεφτείτε  λιγάκι....υπάρχει κάποια άσκηση στο γυμναστήριο στην οποία να σηκώνετε τα κιλά σας;  Για τους περισσότερους μάλλον όχι.

Μια ακόμη πολύ σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τις κλασσικές-γνωστές μεθόδους άσκησης είναι η λειτουργική προπόνηση (functional training),η οποία γίνεται με το TRX. Οι ασκήσεις πλησιάζουν τις καθημερινές κινήσεις του ανθρώπινου σώματος ,γίνονται στις τρεις διαστάσεις, με αποτέλεσμα να παίρνουν μέρος περισσότερες της μιας μυϊκής ομάδας κι έτσι η προπόνηση να γίνεται πιο αποτελεσματική. 

Οι ασκήσεις είναι απλές ή πιο σύνθετες και η ποικιλία τους μεγάλη. Υπάρχουν σχεδόν 300 διαφορετικές ασκήσεις με αποτέλεσμα αφενός ο ασκούμενος να μην πλήττει και αφετέρου το σώμα του να αποδίδει καλύτερα.

Ένας αρχάριος χρειάζεται οπωσδήποτε την επίβλεψη γυμναστή ενώ για έναν έμπειρο ασκούμενο τα πράγματα είναι πιο εύκολα. 
Το TRX μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους, ανεξάρτητα από το φύλο και την ηλικία και να κάνει την προπόνησή σας περισσότερο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική.

10 Best TRX Exercises: Total Body Suspension Training Circuit:
https://www.youtube.com/watch?v=mQ4dQzblEHQ 

 TRX suspension training