Power plate

10 ΛΕΠΤΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΤΕ!!!!!!

Η προηγμένη τεχνολογία εκγύμνασης η οποία επικρατεί παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια είναι πλέον γεγονός και για την Ελλάδα. Αλλάζει τελείως ο τρόπος εκγύμνασης επιφέροντας έτσι την  επανάσταση  στο χώρο του FITNESS, της ομορφιάς, της ευεξίας και της Αντιγήρανση.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ   

Την βασική αρχή της προπόνησης με την χρήση κραδασμών την οφείλουμε στην ρωσική αστροναυτική. Εφαρμόστηκε για την συντήρηση των μυών των κοσμοναυτών. Και μάλιστα με επιτυχία! Με αυτόν τον τρόπο οι Ρώσοι κατόρθωσαν να κάνουν το ρεκόρ των 420 ημερών παραμονής στο διάστημα. Οι Αμερικανοί κοσμοναύτες που εκπαιδεύονταν με σύγχρονα μηχανήματα γυμναστικής αναγκάστηκαν να παραιτηθούν μετά  από 120 μέρες εξαιτίας μυϊκής ατροφίας. Σαν εναλλακτική λύση στην έλλειψη βαρύτητας οι ρώσοι επιστήμονες παρουσίασαν την προπόνηση με χρήση  κραδασμών. Δημιουργούν χάρη σε μία πλάκα  δονήσεων,   ταλαντώσεις οι οποίες μεταδίδονται στο σώμα και στο μυϊκό σύστημα και προκαλούν αντανακλαστικό τέντωμα των μυών.Το αποτέλεσμα είναι η βέλτιστη δυνατή αιμάτωση. Οι τένοντες διαστέλλονται και ακόμη και οι μύες που βρίσκονται  βαθύτερα, όπως το μυϊκό σύστημα του εδάφους της πυέλου της σπονδυλικής στήλης καθώς και αυτό του προσώπου δυναμώνουν μέσω  της αντανακλαστικής ενεργοποίησης . Χωρίς να χρειάζεται πρόσθετα βάρη και χωρίς να υπερφορτώνεται το κινητικό σύστημα οι εξελιγμένοι και διαφορετικοί τύποι δόνησης βελτιώνουν την φυσική κατάσταση την   αντοχή  και την  ευεξία είτε πρόκειται για κορυφαίους αθλητές είτε για αγύμναστα, ηλικιωμένα ή υπέρβαρα  άτομα.

Τα αποτελέσματα

·         Ταχεία ανάπτυξη των μυών: 100% εκγύμναση όλων των μυϊκών ινών σε όλες τις μυϊκές ομάδες! Η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται σημαντικά 

·         Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου: με την ταυτόχρονη διέγερση μεγάλου αριθμού μυικών ομάδων επιτυγχάνετε μέσα σε 10 λεπτά το ίδιο αποτέλεσμα που θα επιτυγχάνατε με 1 ½  ώρα κοπιαστικής προπόνησης .

   ·        Αύξηση  της κινητικότητας: η έντονη αιμάτωση, η θέρμανση  και η αντανακλαστική διάταση των τενόντων επιφέρουν απελευθέρωση αποθεμάτων ελαστικότητας ενώ τα  πιασίματα υποχωρούν

·         Βελτίωση του συντονισμού : Η ταυτόχρονη διέγερση των αισθητήρων σε ολόκληρο το σώμα βελτιώνει τον ενδομυϊκό συντονισμό, ενώ παράλληλα εξασκούνται τα αντανακλαστικά και η αίσθηση ισορροπίας ,τα οποία βελτιώνονται  άμεσα.

·         Ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος : Κατά την άσκηση στην πλατφόρμα δονήσεων τροφοδοτείται ο μύς με αίμα έως  και 50 φορές το δευτερόλεπτο το οποίο φτάνει μέχρι και τα μικρότερα αγγεία. Με τον τρόπο αυτό μεταφέρονται ταχύτερα οι θρεπτικές ουσίες ενώ απομακρύνονται οι επιβλαβείς. Το αποτέλεσμα είναι  η ταχύτερη ανάπλαση.

·         Αυξημένη καύση λίπους : ο μεταβολισμός αυξάνεται χάρη στην εκγύμναση στην πλατφόρμα δονήσεων οδηγώντας σε βελτιωμένη διαδικασία καύσης λίπους και με αυξημένο μεταβολισμό επομένως και σε μείωση των στοιβάδων του λιπώδη ιστού.

·         Περισσότερη αντοχή : με τη βελτίωση του μυϊκού συστήματος ενεργοποιούνται εντονότερα και γίνονται αποτελεσματικότερα όλα τα συστήματα που προμηθεύουν τον οργανισμό με θρεπτικές ουσίες και μαζί με  αυτά και η καρδιά.

·         Κυτταρίτιδα και αισθητική : το μασάζ με  την πλατφόρμα δόνησης ανακουφίζει από πιασίματα, διασπά τα λιπώδη κύτταρα και οδηγεί στην καλύτερη κινητικότητα των στοιβάδων των ιστών. Η μείωση της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με την αναδόμηση του συνδετικού ιστού βελτιώνει σημαντικά την εικόνα του δέρματος. Ασκείται ακόμη και το μυικό σύστημα του προσώπου ενώ παράλληλα αποθηκεύονται ίνες κολλαγόνου.    

10-20 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ 60-90ΛΕΠΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉΣ  ΜΕ ΒΑΡΗ

Το πως θα εκμεταλλευτείτε το χρόνο που σας μένει είναι δική σας υπόθεση. 

Η 10ΛΕΠΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  !!!!!

Power plate