Επαναστατική μέθοδος για την αντιμετώπιση της λαιμαργίας...
ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

 

H βασική αιτία των επιπλέον κιλών είναι η συνήθεια του ατόμου να τρώει ακατάστατα, μη ποιοτικά και πολύ περισσότερο από ότι χρειάζεται, δηλαδή να τρώει λαίμαργα.
Οι δυσκολίες που εμφανίζονται όταν κάποιος αποφασίζει να χάσει βάρος, είναι να αλλάξει τις ‘κακές’ διατροφικές συνήθειές του χωρίς να αποθαρρυνθεί μέχρι να επιτύχει το επιθυμητό βάρος και να το σταθεροποιήσει .
Με την εφαρμογή της μεθόδου LUXOSLIM, επιτυγχάνουμε την οργανική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων λαιμαργίας. Δηλαδή τα άτομα που ακολουθούν τη μέθοδο δεν νιώθουν το αίσθημα της λαιμαργίας και της πείνας. Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα τη σταδιακή απώλεια 2-20 κιλών, τη μείωση της αίσθηση της πείνας καθώς και στη μείωση του άγχους και της νευρικότητας που προκαλείται στη διάρκεια της προσπάθειας για αδυνάτισμα. Η θεραπεία έχει επίσης στόχο να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας της πέψης.
Ανάλογα με την θεραπεία, οι συνεδίες διαρκούν από 3 εως 20 συνεδρίες. Εντελώς φυσικά και ανώδυνα, οι συνεδρίες δεν εμπεριέχουν τον κανέναν ιατρικό κίνδυνο και δεν χορηγούνται ουσίες ή φάρμακα. Κάθε συνεδρία διαρκεί 25 λεπτά κατά μέσο όρο.
Η τεχνική που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των συνεδριών με τη μέθοδο LUXO® αφορά τη χρήση μίας υπέρυθρη φωτεινής δέσμη οπου εφαρμόζεται σε συγκεκριμένα σημεία-νευρικές απολήξεις στο σώμα και κάνει μεταφορά της ενέργειας μεταξύ των φωτονίων της ακτίνας και των απολήξεων των νεύρων των ανακλαστικών σημείων. Η διέγερση των ανακλαστικών σημείων βοηθά να αποκατασταθεί η κατάλληλη λειτουργία αυτών των οργάνων και με αυτόν τον τρόπο να μειωθούν οι διαταραχές.

 
Συνολικά διαπιστώνουμε ότι η μέθοδο LUXOSLIM βοηθάει στην:
1. ενεργοποίηση των φυσικών μηχανισμών μείωσης της όρεξης
2. επανάκτηση της ευφορίας, απουσία της οποίας συχνά συνδέεται με αύξησης βάρους
3. μείωση της εξάρτησης από την τροφή (λαιμαργία)
4. σταθεροποίηση των επιτευχθέντων αποτελεσμάτων, ως συμπλήρωμα της διατροφικής εξισορρόπησης

 
Με την εφαρμογή της μεθόδου η απώλεια των επιπλέον κιλών θα επιτευχθεί στο χρονικό διάστημα που είναι επιστημονικά αποδεκτό. Δηλαδή στο χρονικό διάστημα εκείνο που δε θα δημιουργήσει προβλήματα υγείας, δε θα πιέσει τον οργανισμό και θα εξασφαλίσει μόνιμα αποτελέσματα.

 
ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ: Σε κλινική μελέτη που πραγματοποιείται από το CRO (Clinic Research office) INTERNATIONAL TEREO έδεικσε ότι από τα άτομα που υποστηρίχθηκαν με τη μέθοδο το 95,6% δήλωσαν ικανοποιημένοι. Συγκεκριμένα σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ (σε 291 άτομα): Μείωση των επιπλέον κιλών: από 2 έως 20 κιλά

 
Αριθμός συνεδριών από το άτομα: 2-28 συνεδρίες

 
Ικανοποίηση των συμμετεχόντων στο τέλος της θεραπείας: 95,6%