90,5% ποσοστό επιτυχίας σε 3 έως 5 συνεχόμενες συνεδρίες

Ο μηχανισμός του φυσικού εθισμού βασίζεται στην εξής υπόθεση: η νικοτίνη τεχνητά εμποδίζει την παραγωγή των ενδορφινών και έπειτα της ντοπαμίνης, ορμονών-νευροδιαβιβαστών οι οποίες είναι υπεύθυνες για την ευεξία του καπνιστή. Την ίδια ώρα η νικοτίνη μπλοκάρει τη φυσική έκκριση της ενδορφίνης και της ντοπαμίνης. Το τεχνητό προϊόν(νικοτίνη) δίνει την εντύπωση ότι τις αντικαθιστά. Τα επίπεδα αυτών των ορμονών πέφτουν λίγα λεπτά μετά το κάπνισμα ενός τσιγάρου. Η επιθυμία είναι έντονα αισθητή αυτή την ώρα. Στην πραγματικότητα, ο καπνιστής δε χρειάζεται την νικοτίνη αλλά υποφέρει από την έλλειψη ενδορφίνης και ντοπαμίνης.

Η τεχνική που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των συνεδριών με τη μέθοδο LUXO® αφορά τη χρήση μίας υπέρυθρη φωτεινής δέσμη όπου εφαρμόζεται σε συγκεκριμένα σημεία - νευρικές απολήξεις στο σώμα και κάνει  μεταφορά της ενέργειας μεταξύ των φωτονίων της ακτίνας και των απολήξεων των νεύρων των ανακλαστικών σημείων.
Το πρόγραμμα εφαρμογής με τη μέθοδο περιλαμβάνει δύο στάδια:

ΣΤΑΔΙΟ 1ο :ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ. Με την εφαρμογή της επιστημονικής μεθόδου LUXO, σε 3 συνεδρίες, που πραγματοποιούνται σε συνεχόμενες ημέρες, επιτυγχάνουμε αποτελεσματικά την οργανική απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος.

Ο πρώτος στόχος των συνεδριών με τη μέθοδο LUXOPUNCTURE είναι να συμβάλουμε ουσιαστικά στην εξάλειψη του φυσικού εθισμού μειώνοντας την εξάρτηση από τη νικοτίνη. Έτσι βελτιώνουμε την ευεξία του ατόμου βοηθώντας αποτελεσματικά να καταπολεμηθούν οι παρενέργειες του συνδρόμου στέρησης από τη διακοπή του καπνίσματος όπως η νευρικότητα, η οξυθυμία και η υπερβολική όρεξη.

Ο δεύτερος στόχος είναι να βοηθήσει στη μείωση της ενόχληση της σφαίρας ORL (ιγμόρεια, λάρυγγας, λαιμός.) που ερεθίζονται από τον καπνό του τσιγάρου.

ΣΤΑΔΙΟ 2ο : ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Στη συνέχεια βρισκόμαστε δίπλα στο νέο «μη καπνιστή» για 3 μήνες θωρακίζοντας κάθε άτομο που έχει απεξαρτηθεί από τον εθισμό του καπνίσματος με υποστηρικτικές συνεδρίες που έχουν σαν στόχο να εξαλείψουν τη πιθανότητα υποτροπής. Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται φυσιολογικά, εύκολα, χωρίς τη χορήγηση ουσιών ή υποκατάστατων νικοτίνης και κυρίως χωρίς παρενέργειες.

Σε κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία από το CRO (Clinic Research office) INTERNATIONAL TEREO σημειώνει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

(σε 188 άτομα):

Μέσος αριθμός συνεδριών ανά άτομο: 3 (μέγιστο 5)

Ποσοστό διακοπής του καπνίσματος μετά τη θεραπεία: 90,5%

Ικανοποίηση συμμετεχόντων που έχουν σταματήσει το κάπνισμα: 99,2%

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ Oxygen Plus