Νέο Ομαδικό Πρόγραμμα : 
ΔΕΥΤΕΡΑ 21:00-22:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 18:00-19:00

Κάψτε Το Λίπος Χορεύοντας Το Χορό της Κοιλιάς!!! 
Εάν βαριέστε τις επίπονες ασκήσεις και τα βάρη και επιμένετε σε αεροβική γυμναστική που είναι η καλύτερη για κάψιμο λίπους, προτιμήστε το χορό!

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:
Μαθήματα: 
https://www.youtube.com/watch?v=3K62qZ2hGyw
https://www.youtube.com/watch?v=Z8qYYyKkFyg
Και μια επίδειξη του χορού: 
https://www.youtube.com/watch?v=8YQM_zfYO7Q

Λίγα Λόγια το Oriental:

Η ιστορία του οριεντάλ (η αλλιώς χορός της κοιλιάς, όπως είναι γνωστός στον δυτικό κόσμο) χάνεται στα βάθη των αιώνων. Σύμφωνα με διάφορες θεωρίες προέρχεται από τις τελετουργίες γονιμότητας τόσο της Ελλάδας και της κεντρικής Αφρικής αλλά και από τις τελετουργίες προς τιμή των Θεών της γονιμότητας (όπως η Αφροδίτη, η Αστάρτη κλπ) της Ελλάδας, της μέσης Ανατολής και της Μεσογείου.

Τον τελευταίο καιρό ο χορός της κοιλιάς κερδίζει όλο και περισσότερες θαυμάστριες καθώς αποτελεί έναν όμορφο τρόπο γυμναστικής και έκφρασης ταυτόχρονα.

Πρόκειται για έναν καθαρά γυναικείο χορό διότι χαρακτηρίζεται από χάρη, θηλυκότητα και αισθησιασμό.

Παρότι φαινομενικά ο χορός της κοιλιάς είναι αρκετά ελεύθερος, στην πραγματικότητα διέπεται από αυστηρούς κανόνες, και είναι εκτελεστικά ιδιαίτερα δύσκολος.

Υπάρχουν πολλά είδη χορού της κοιλιάς, ανάλογα με τη μουσική, την προέλευση και το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται το oriental;
Ο χορός αυτός δεν έχει ηλικία, καθώς μπορεί κάποιος να τον μάθει όποιος και όποτε θελήσει, ανεξάρτητα από ηλικία.

Τι μας προσφέρει;
Μαθαίνοντας αυτόν τον αρχαίο χορό και ακόμη περισσότερο ζώντας με αυτόν γνωρίζουμε καλύτερα το σώμα μας, αρχίζουμε να αγαπάμε κάθε μέρος του κ να εκφραζόμαστε.

Ποια σημεία του σώματος γυμνάζει;

Γυμνάζει όλο το σώμα και ενδυναμώνει πολλές ομάδες μυών, όπως οι δικέφαλοι και οι τρικέφαλοι μύες των χεριών από την κίνηση γνωστή ως snakes, οι τετρακέφαλοι μύες των ποδιών από τα shimmys, οι κοιλιακοί μύες από τα camels, οι μύες της μέσης καθώς και οι γοφοί. Επίσης, είναι ένας τρόπος εκγύμνασης που παράλληλα μας κάνει να νιώθουμε χαρά, αυτοπεποίθηση, ευεξία, απελευθέρωση και ψυχική ανάτασηOriental